Olen psykologian maisteri, laillistettu psykologi ja psyykkinen valmentaja. Psykologin tutkinnon lisäksi olen kouluttautunut lyhytterapeuttiseen työotteeseen sekä SmoothTeam -työkalun fasilitaattoriksi. Oma kilpaurheilutaustani on muodostelmaluistelussa, jossa olen luistellut aina lajin korkeimmalle tasolle (SM-seniorit) asti. Oman aktiiviurani jälkeen olen ollut mukana myös valmentajana taitoluistelun ja jääkiekon luisteluvalmennuksen parissa.

Työskentelen laajasti eri ikäisten ja tasoisten yksilöiden, joukkueiden ja ryhmien kanssa eri lajien parissa. Tapaan urheilijoita ja valmentajia vastaanotolla, olen mukana erilaisissa valmennustiimeissä ja ohjaan ryhmämuotoisia prosesseja sekä toimin luennoitsijana ja kouluttajana.

Työskentelyotteeni on aktiivinen, empaattinen ja kuunteleva. Lähestyn jokaista asiakastani yksilöllisesti ja pyrin löytämään sopivat työskentelytavat yhteistyössä asiakkaan kanssa. Työskentelytavoissani minulle tärkeää on kunnioitus toisia ihmisiä kohtaan, avoimuus, luottamus ja tutkittuun tietoon nojaava ammattitaito. Niin ryhmämuotoisessa työskentelyssä kuin yksilövastaanotolla tavoitteenani on luoda turvallinen ja avoin ilmapiiri, jossa osallistuja kokee olevansa tervetullut juuri sellaisena kuin on. Kouluttajana olen saanut kiitosta erityisesti innostavasta ja motivoivasta otteestanin, asioiden selkokielisyydestä kuulijalle sekä vuorovaikutuksesta yleisön kanssa.

Yhteystiedot:

anna.kilpinen@copeoy.fi

+358408287455

Varaa minulle aika TÄSTÄ! (Huomaa valita toimipisteeksi Turku)