Treeniryhmäaikataulut jäsenille 1.1.2022 alkaen - Linkki paikkavarauksiin

SSL Finland:n jäsenenä pääset osallistumaan monipuolisiin treeniryhmiimme, nauttimaan upeista jäseneduista ja sinusta tulee osa SSL:n kasvavaa treeniyhteisöä. SSL Finlandin jäsenyysmallit ovat 12kk, 6kk, 3kk ja 1kk jäsenyydet. 

12 kk SSL Finland jäsenyys

 • Mahdollisuus osallistua 8 ryhmätreeniin viikossa
 • 15% alennus kaikista SSL:n palveluista ja tuotteista (fysioterapia, yksilövalmennuspalvelut, ei sisällä lisäravinteita)
 • Ilmainen 30min urheilufysioterapeutin konsultaatiokäynti
 • Mahdollisuus osallistua Lab License - omatoimisen harjoittelun - kurssille (180€ / 4vkoa), sisältää oman kulkuavaimen.
 • Biosteel lisäravinne maistiaiset ja shakeri.
 • SSL Finland treenipaita
 • SSL Finland huppari
 • SSL Finland treenikassi
 • SSL Finland Facebook -ryhmä
 • SSL Finland Whatsapp -ryhmä

12kk jäsenyyden voit ostaa kertamaksuna verkkokaupasta hintaan 1280€ (94€ / kk)tai suorittaa maksun salilla korttimaksuna. 

Voit valita maksutavaksi myös kuukausimaksun, jolloin lasku tulee kerran kuukaudessa sähköpostiisi. 12kk jäsenyyden hinta kuukausimaksulla on 99€/kk. Kuukausilaskutusta varten sinun tarvitsee salille tullessa tehdä kuukausilaskutussopimus. 

6 kk SSL Finland jäsenyys

 • Mahdollisuus 8 ryhmätreeniin viikossa
 • 10% alennus kaikista SSL:n palveluista ja tuotteista (fysioterapia, yksilövalmennuspalvelut, ei sisällä lisäravinteita)
 • Mahdollisuus osallistua Lab License - omatoimisen harjoittelun -kurssille (180€ / 4vkoa), sisältää oman kulkuavaimen.
 • SSL Finland treenipaita
 • SSL Finland Facebook -ryhmä
 • SSL Finland Whatsapp -ryhmä

6kk jäsenyyden voit ostaa kertamaksuna verkkokaupasta hintaan 629€ (104,83€ / kk) tai suorittaa maksun salilla korttimaksuna. 

6kk jäsenyyteen voit maksutavaksi valita myös kuukausimaksun, jolloin lasku tulee kerran kuukaudessa sähköpostiisi. 6kk jäsenyyden hinta kuukausimaksulla on 112€/kk. Kuukausilaskutusta varten sinun tarvitsee salille tullessa tehdä kuukausilaskutussopimus.

3kk SSL Finland jäsenyys

 • Mahdollisuus 8 ryhmätreeniin viikossa

3kk jäsenyyden voit ostaa kertamaksuna verkkokaupasta hintaan 359€ (119,66€ / kk) tai suorittaa maksun salilla korttimaksuna. 

3kk jäsenyyteen voit maksutavaksi valita myös kuukausimaksun, jolloin lasku tulee kerran kuukaudessa sähköpostiisi. 3kk jäsenyyden hinta kuukausimaksulla on 130€/kk. Kuukausilaskutusta varten sinun tarvitsee salille tullessa tehdä kuukausilaskutussopimus. 

1kk SSL Finland jäsenyys

 • Mahdollisuus 8 ryhmätreeniin viikossa

1kk jäsenyyden hinta on 149€. Voit ostaa 1kk jäsenyyden verkkokaupasta tai suorittaa maksun salilla korttimaksuna. 

 SSL Finland ryhmätreenien kuvaukset

Haluamme tarjota jäsenillemme laadukkainta ja tuloksellisinta yksilön huomioivaa ryhmäharjoittelua Suomessa. Voidaksemme toteuttaa tämän lupauksen olemme uudistaneet SSL Finlandin ryhmäharjoittelu kokonaisuuden toimimaan tarkan vuosisuunnitelman, harjoittelun jaksotuksen ja kunnon kehittymisen seurannan pohjalta. 

SSL:n ryhmätreenit on suunnattu kaikille kuntoilijoille, jotka etsivät laadukasta, tehokasta ja turvallista tapaa harjoitella oman kuntotasonsa mukaisesti. Treenit toteutetaan koulutetun fysioterapeutin & valmentajan ohjauksella. Ainutlaatuinen harjoitusmenetelmä, valmentajien vahva ammattitaito ja erikoisosaaminen takaavat harjoittelun sopivuuden kaikentasoisille treenaajille. Treeniryhmien ohjauksessa yhdistyy vahva valmennuksellinen ja fysioterapeuttinen ote, inspiroivalla ja tehokkaalla tunteella!

SSL:n ryhmätreenit ovat pienryhmäharjoittelua, kun treeniryhmässä on aina korkeintaan vain 12 treenaajaa. Näin varmistamme kaikkien treenaajien kohtaamisen yksilötasolla ja pystymme paremmin huomioimaan jokaisen tarpeet.

Treeniryhmien viikkorytmiin kuuluu viisi uutta harjoituskokonaisuutta joiden kuvaukset ovat alla:

Power 1 treenissä harjoitetaan monipuolisesti kaikkia alavartalon lihaksia vaihtelevin teemoin. Teemoihin kuuluvat mm. maksivoiman harjoittaminen ja nopeusvoiman eri osa-alueiden kehittäminen SSL:n ainutlaatuisen treenivälineistön avulla. Power 1:n treeneissä hyödynnetään mm. isokineettistä ja supercat laitteistoa, SSL Ballworkia ja omaa kehonpainoa. Power 1 treenien tuloksena lonkkien ja jalkojen lihaksisto ovat vahvemmat ja tehokkaammat kuin koskaan!

Power 2
treenissä harjoitetaan monipuolisesti kaikkia ylävartalon lihaksia vaihtelevin teemoin. Teemoihin kuuluvat mm. maksivoiman harjoittaminen ja nopeusvoiman eri osa-alueiden kehittäminen. Power 2 treenissä ylävartalon ja yläraajojen lihaksia harjoitetaan isokineettisillä, supercateilla, flywheel excentric:lla, ym. Power 2 treenien avulla nostat ylävartalosi voiman ja suorituskyvyn aivan uudelle tasolle.

SSL Capacity Circuit treenissä harjoitetaan kokonaisvaltaisesti koko kehoa vaihtelevin teemoin. SSL capacity circuitissa harjoitetaan kestävyyden eri osa-alueita, kuten vauhti- ja maksimikestävyyttä. Treeneissä kestävyyttä harjoitetaan mm. isokineettisellä laitteistolla, painohyppynaruilla, omalla keholla ja jumppapalloilla. Tässä treenissä pääset ylittämään itsesi! Kilpailet itseäsi vastaan vauhdikkaassa ja tehokkaassa treenikokonaisuudessa.

Dynamic Strength & Mobility treenien tavoite on parantaa lihastasapainoa ja ylläpitää liikkuvuus ominaisuuksia. Treeneissä tehdään paljon SSL:n Dynaamista liikkuvuusharjoittelua, jossa hyödynnetään osia SSL Ballwork ja Footwork ohjelmista. Tule tähän ryhmään rakentamaan vahva pohja jalkaterään, nilkkaan keskivartaloa tukeviin lihaksiin, sekä huoltamaan kehoasi ja pääsemään irti lihaskireydestä ja liikerajoituksista. 

Body Strength treenin sisältö on monipuolinen kokonaisuus SSL Ballworkkia, kehonpainoharjoittelua ja viimeinen silaus harjoitteluun saadaan pienillä lisäpainoilla. Tavoitteena on koko vartalon suhteellisen voiman parantuminen, liikkuvuuden lisääntyminen ja rasvan palaminen. Harjoittelun kautta lihakset toimivat paremmin myös pitkillä lihaspituuksilla, jolloin tehontuottosi paranee harjoittelutaustastasi riippumatta.

 Treenien teemat ja sisältö 6kk 1.1-30.6.2022

Jakso 1 Tammi - Helmikuu

Peruskestävyys ja perusvoima (viikkorytmi: keskikova-kova-kova-kevyt)

-Esim. kaksi voima ja kaksi kestävyysharjoitusta viikossa, johon voi oman tarpeen mukaan lisätä vaikka yhden Dynamic Mobility treeniin viikossa.

 

 

Power 1: Alaraajojen voima

Power 2: Ylävartalon voima

SSL Capacity Circuit: Peruskestävyys-Vauhtikestävyys 1

Body Strength: Peruskestävyys

Dynamic Mobility: Aktiivinen liikkuvuus

Jakso 2 Maalis - huhtikuu

Vauhtikestävyys ja lihasmassaa lisäävä harjoittelu (viikkorytmi: keskikova-kova-kova-kevyt)

-Esim. kaksi voima ja kaksi kestävyysharjoitusta viikossa, johon voi oman tarpeen mukaan lisätä vaikka yhden Dynamic Mobility treeniin viikossa.

 

Power 1: Alavartalon voima

Power 2: Ylävartalon voima

SSL Capacity Circuit: VK1-VK 2

Body Strength: Peruskestävyys

Dynamic Mobility: Aktiivinen liikkuvuus

Jakso 3 Touko - Kesäkuu
Maksimikestävyys ja lihasmassaa lisäävä harjoittelu / maksimivoima harjoittelu (viikkorytmi: keskikova-kova-kova-kevyt)

-Esim. kaksi voima ja kaksi kestävyysharjoitusta viikossa, johon voi oman tarpeen mukaan lisätä vaikka yhden Dynamic Mobility treeniin viikossa. Palauttavia päiviä on hyvä olla viikossa 2-3.

 

Power 1: Alavartalon voima

Power 2: Ylävartalon voima

SSL Capacity Circuit: VK / Maksimikestävyys

Body Strength: Suhteellinen maksivoima 

Dynamic Mobility: Loikat, plyometrinen, huoltavat