Fysioterapeutti & valmentaja
Olen erikoistunut urheilijoiden ja aktiiviliikkujien fysioterapiaan. Tämän lisäksi olen jatkokouluttautunut faskiamanipulaation saralla (Stecco level 1 & 2).
Faskiamanipulaatio on kehon lihas-/liikeketjuihin perustuva manuaalinen käsittely, jonka tavoitteena on edesauttaa faskiakerrosten liukumista. Ennen käsittelyä tehdään alkukartoitus, sisältäen haastattelun, liiketestit ja palpaatiotestit. Faskian ”liimautuessa” muihin pehmytkudosrakenteisiin, esim. loukkaantumisesta tai leikkauksesta johtuen, faskiakerrosten normaali liukuminen estyy ja syntyy ongelmia esim. voimantuotossa, tasapainossa, liikerajoituksina tai kipuna.
Tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutuksessa erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat alaraajat sekä selkä. Monipuolisen erikoistumiseni pohjalta tavoitteeni on auttaa asiakkaitani kuntoutuksen lisäksi loukkaantumisherkkyyden alentamisessa ja harjoitettavuuden lisäämisessä, lähtötasosta ja iästä riippumatta. Huomioin aina harjoittelussa lajinomaisen ja asiakkaan tarpeen mukaisen biomekaniikan. Täten fysiikan harjoituttaminen on aina mahdollisimman optimaalista asiakkaalle.
Urheilujoukkueet:
Naisten salibandy F-liiga FBC Loisto fysiikkavalmennus ja joukkueen fysioterapeutti 12/2020-
Miesten salibandy F-liiga FBC Turku edustusjoukkueen fysioterapeutti 7/2021-
Spinellit tanssiryhmä 2019-
Åifk P09 jalkapallo 1/2021- 5/2021
Oma lajikokemus on pääosin salibandyn ja jalkapallon saralla. Lisäksi olen edelliseltä koulutukseltani liikuntaneuvoja, joten eri urheilulajien perustekniikat ovat hyvin hallussa.
Ota yhteyttä: joni@sslfinland.fi