Yhteydenotot ravintovalmennukseen ja lisätiedot: aikkuhalmo@gmail.com

Haluamme kaikki energiaa pysyä mentaalisesti ja fyysisesti vahvoina koko päivän. Haluamme vahvistaa immuunijärjestelmien toimintaa ja kehomme palautumisprosesseja. Ravinnolla on erittäin tärkeä rooli näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Tuloksellinen fyysinen harjoittelu edellyttää hyvää vireystilaa ja riittäviä energiatasoja. Elimistön optimaalinen palautuminen mahdollistaa harjoittelun progressiivisuuden toteutumisen ja harjoitusmäärien tai intensiteetin lisäämisen, joka puolestaan nopeuttaa muun muassa fyysisen suorituskyvyn ja taitoharjoittelussa taitojen kehittymistä.

Riittävä ja laadukas ravinto on avainasemassa niin kuntourheilijan, harrastelijan kuin eliittiurheilijankin arjessa harjoittelun ja levon rinnalla.

Me uskomme, että ravitsemuksen pitäisi olla helppoa ja yksinkertaista. SSL:n ravintovalmentaja auttaa jokaista yksilöä tekemään oikeita valintoja ja syömään oikeita ruokia, oikeaan aikaan jota elimistösi saa riittävästi energiaa ja sinä menestyt! Ravintovalmennuksemme on ammattitaitoista, yksilöllistä ja asiakaslähtöistä.

 Arja Halmo – personal trainer, ravintovalmentaja

Olen toiminut valmentajana vuodesta 2005 ja ohjannut ravintoasioissa lukuisia eri ikäisiä, erilaisin tavoittein ja lähtötilantein olevia ihmisiä. Kilpaurheilijoiden puolella pääpaino on ollut fysiikkalajien valmennuksessa, mutta rinnalla olen ohjannut ravintoasioissa myös muun muassa jääkiekkoilijoita, vapaaottelijoita, ratsastajia ja painonostajia.

Jos tavoitteenasi on painon pudottaminen, kiinteytyminen, hyvinvoinnin parantaminen, palautumisen tehostaminen, energiatasojen parantaminen tai jotain tältä väliltä, uskon voivani auttaa sinua ainakin ravintoasioissa.

Olen FAF personal trainer sekä SFU:n fitnessvalmentaja. Olen kilpaillut itse fysiikkalajeissa vuodesta 2003, josta paras saavutus on MM hopea vuonna 2011 sekä ammattilaisuus vuodesta 2013. 

 

RAVINTOVALMENNUSPALVELUT & HINNAT

Konsultaatiotapaamiset

Konsultaatiotapaaminen sopii sinulle, joka haluat käydä läpi nykyisiä ruokailutottumuksiasi ja saada selkeät vinkit mihin kiinnittää huomiota, jotta ravinto tukisi tavoitteitasi ja terveyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tapaamiset voidaan toteuttaa joko kasvotusten SSL:lla tai etänä videoyhteyden kautta.

Konsultaatio sisältää tapaamisen aikana laaditun kirjallisen palautteen.

 • 60min – 75e
 • 90min – 95e 
 • Ruokavalion ostaneelle asiakkaalle konsultaatiot 3kk ajan - 20 %

Ruokavalio

Yksilölliset ruokavaliot sisältävät:

 • Ruokapäiväkirja-analyysin
 • Kartoitustapaamisen 60min
 • Terveystietojen läpikäynnin tapaamisella
 • Basic sisältää lähtötilanteesta ja tavoitteesta riippuen 1-2 mallipäivää aterioista vaihtoehtoineen, perustietoa ravinnosta sekä suosituksia juuri sinulle laadittuna. Tämä sopii sinulle, joka haluat satsata hyvinvointiin ja saavuttaa paremmin tuloksia harjoittelustasi.
 • Advanced sisältää lähtötilanteesta ja tavoitteesta riippuen enintään 4 mallipäivää aterioista vaihtoehtoineen, perustietoa ravinnosta sekä suosituksia juuri sinulle laadittuna. Tämä sopii sinulle, joka urheilet tavoitteellisesti tai kilpatasolla ja kaipaat ohjeistusta ravinnon osalta muun muassa vaihtelevan treeniaikataulun tai intensiteetin muutosten vuoksi, jotta turvaat palautumisen ja hyvät energiatasot.
 • Ruokavaliorunko basic 200e
 • Ruokavaliorunko advanced 290e
 • Edellä mainitun päivittäminen - 20%