TUKI- JA LIIKUNTAELIMISTÖN FYSIOTERAPIA

SSL Finland:n fysioterapiaprosessi on aktiivinen ja hoitomenetelmät valitaan aina yksilökohtaisesti. Aktiivisella fysioterapialla saavutamme yhdessä asetetut tavoitteet tehokkaimmin ja asiakkaalle jää paljon työkaluja myös fysioterapiajakson jälkeistä aikaa ajatellen.

SSL Finlandin tutkittuun näyttöön pohjautuva harjoitusmetodologia sekä laitteet mahdollistavat nousujohteisen, tehokkaan ja turvallisen kuntoutumisen, oli tavoitteesi sitten palata takaisin liikuntaharrastusten, työn tai ammattiurheilun pariin.

Varaa aika fysioterapiaan TÄSTÄ

Juniori ja ammattiurheilijan kuntoutus

SSL Finland on kansainvälisellä mittakaavalla urheilijan fysioterapian edelläkävijä. Fysioterapiassa ydinosaamistamme ovat leikkauksen jälkeinen kuntoutus sekä rasitusperäisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoito.

SSL mahdollistaa ainutlaatuisella tavalla juniori- ja ammattiurheilijoille eliittitason kuntoutusprosessin, jossa urheiluvamman kuntoutus ja suorituskykyä parantava harjoittelu yhdistyvät saumattomasti. Urheilijalla on koko kuntoutusprosessin ajan SSL:lla paikka, jossa hän voi samanaikaisesti sekä kuntoutua, että kehittyä urheilullisesti. Meillä on laaja kokemus kymmenien eliittitason urheilijoiden kuntoutuksen ja fyysisenharjoittelun suunnittelusta, toteutuksesta, sekä sulauttamisesta yhdeksi nousujohteiseksi prosessiksi.

HUOM:

Meillä on käytössä KELAN-suorakorvausmenettely, mikäli haluat KELAN myöntämän vähennyksen fysioterapiasta, tulee sinulla olla alkuperäinen lääkärin kirjoittama lähete. Tuothan alkuperäisen lähetteen ensimmäisellä fysioterapiakäynnillä, sillä se on edellytys suorakorvauksen myöntämiselle.

Vakuutusyhtiöiden korvaamien käyntien osalta tarvitsemme kirjallisen (tai sähköisen) maksusitoumuksen ja muut mahdolliset lisätiedot, jos käynnit laskutetaan suoraan vakuutusyhtiöltä. 

Maksusitoumusta ei tarvitse tuoda, mikäli maksat käynnit ensin itse ja haet myöhemmin korvausta vakuutusyhtiöltä.