TUKI- JA LIIKUNTAELIMISTÖN FYSIOTERAPIA

SSL Finland on aktiivisen fysioterapian edelläkävijä. Olemme erikoistuneet leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen sekä rasitusperäisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon.

Meillä fysioterapiaprosessi on aktiivinen ja hoitomenetelmät valitaan aina yksilökohtaisesti. Aktiivisella fysioterapialla saavutamme yhdessä asetetut tavoitteet tehokkaimmin ja asiakkaalle jää paljon työkaluja myös fysioterapiajakson jälkeistä aikaa ajatellen.

SSL Finlandin ainutlaatuinen harjoitusmetodologia sekä laitteet mahdollistavat nousujohteisen, tehokkaan ja turvallisen kuntoutumisen, oli tavoitteesi sitten palata takaisin liikuntaharrastusten, työn tai ammattiurheilun pariin.

SSL mahdollistaa juniori- ja ammattiurheilijoille uniikin kuntoutusprosessin, jossa urheiluvamman kuntoutus ja suorituskykyä parantava harjoittelu yhdistyvät saumattomasti. Urheilijalla on koko kuntoutusprosessin läpi SSL:lla paikka, jossa hän voi samanaikaisesti sekä kuntoutua että kehittyä urheilullisesti.

 

HUOM:
Meillä on käytössä KELAN-suorakorvausmenettely, mikäli haluat KELAN myöntämän vähennyksen fysioterapiasta, tulee sinulla olla alkuperäinen lääkärin kirjoittama lähete. Tuothan alkuperäisen lähetteen ensimmäisellä fysioterapiakäynnillä, sillä se on edellytys suorakorvauksen myöntämiselle.

Vakuutusyhtiöiden korvaamien käyntien osalta tarvitsemme kirjallisen (tai sähköisen) maksusitoumuksen ja muut mahdolliset lisätiedot, jos käynnit laskutetaan suoraan vakuutusyhtiöltä. 

Maksusitoumusta ei tarvitse tuoda, mikäli maksat käynnit ensin itse ja haet myöhemmin korvausta vakuutusyhtiöltä.